OPIS PODJETJA

 

Kamen, ki očara! Edinstven, poseben, unikaten.

Kamen je naravni material, katerega lepota ne pozna meja. Ročna obdelava, pa mu prinese poseben čar.

Meduzza je mlado inovativno podjetje, katerega ideja je ponuditi strankam unikatne kamnite izdelke, z dodatki lesa in kovine. Predstavljamo sodobne kopalniške, kuhinjske in vrtne modele umivalnikov, izdelane iz domačega slovenskega kamna. V ponudbi so tudi kopalniške pipe in dodatki za čiščenje umivalnikov. Vsak naš izdelek je ročno delo, unikat. Ponujamo možnost direktnega nakupa preko spletne trgovine ali pa izdelavo po naročilu.

Od kod ime MEDUZZA?

V času junakov, pošasti, bogov in velikih podvigov je živelo prelepo dekle po imenu Meduza, ki je bila svetnica v hramu boginje Atene s svojima dvema sestrama. Njena lepota je bila neizbežna, celo za mogočnejšega boga Pozejdona, ki se njeni lepoti ni mogel upreti in si jo vzel s silo. Meduza je za pomoč prosila boginjo Ateno, a le – ta je ni uslišala. Tako je iz prelepe mladenke, ki je bila poželenje vseh moških, nastala pošast. Namesto las je imela kače in samo en njen pogled v oči, je moškega spremenil v kamen. Pošast se je imenovala Gorgona, bivala je v svojem veličastnem kraljestvu kamna. Bila je neuničljiva, prav tako kot kamen, čeprav naj bi jo porazil Perzej, je njena mogočnost ostala še do danes, mit o Meduzi, naj bi govoril o moškem inherentnem strahu. Tako, je Meduza ostala večna in najbolj skrivnostno bitje človeške zgodovine, prav tako kot kamen, ki ostaja skrivnosten, očarljiv in mogočen.

Vizija

Želja in vizija podjetja Meduzza je združitev umetnostne obrti na področju kamna, lesa in kovine. Postati vodilno podjetje na slovenskem trgu v izdelavi unikatnih izdelkov, se prebiti na tuje trge in biti konkurenčen ostalim svetovno znanim podjetjem, ki delujejo na tem področju. Glavni dejavnik uspeha je unikatnost, izvirnost, edinstvenost povezana z naravo.

 

Poslanstvo

Slovenske naravne materiale kot dar narave oblikovati v uporabne, dizajnersko dovršene, kakovostne ter tržno uspešne izdelke. Temeljimo na drugačnosti.

 

Vrednote

Inovativnost in ustvarjalnost novi kreativni izdelki in uporaba inovativnih pristopov

Odličnost in strokovnost smo ciljno usmerjeni, za nas je pomembno kakovostno delo

Prijaznost in odprtost vzdržujemo prijateljske dolgoročne odnose

Kontakti:

Primož Erjavec s.p.

Kitni vrh 2c, 1303 Zagradec
031 427 267

QR koda

Zgodovina ogledov

Ni izdelkov
Primerjaj 0