SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Spletna trgovina MEDUZZA,Primož Erjavec s.p. posluje skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o varstvu osebnih podatkov in z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu. S spletno trgovino MEDUZZA, upravlja podjetje MEDUZZA, Primož Erjavec s.p. 

Podatki o podjetju

MEDUZZA Primož Erjavec s.p.

Kitni vrh 2c

1303 Zagradec

ID za DDV: 23614757

Matična številka:6910106000

TRR: IBAN SI56 0204 1026 1652 940   (T)   NLB d.d.

 

CENE

Vse cene so izražene v EUR (Evrih).
Cene veljajo v trenutku potrditve naročila (zaključitve nakupa).
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.
V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo prodajalec kupca o tem obvestil. Prodajalec bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV). V ceno JE vključen strošek dostave. Dostava paketa je v roku 2-4 dni od prejetja naročila. V primeru, da želi kupec hitrejšo dostavo, sam krije stroške poštnine.

 

Prijava in registracija

Za nakup preko spletne strani MEDUZZA, se morate registrirati tako, da v zgornji vrstici kliknete opcijo "Prijava". Ustvarite si nov račun, kamor boste vpisali vaše podatke in nato boste po elektronski pošti prejeli potrditveni email. Vneseni podatki bodo skrbno varovani in se bodo uporabljali izključno za obdelavo vaših naročil na strani MEDUZZA. S prijavo v vaš profil lahko spreminjate svoje podatke, spremljate zgodovino naročil ter si oblikujete seznam želja.

 

 

Vrste uporabnikov

Z enkratnim vpisom v spletno trgovino MEDUZZA  prek elektronske pošte postane obiskovalec gost, s potrjeno registracijo v spletno trgovino MEDUZZA pa postane član. Tako gost kot član pridobita pravico do nakupa v spletni trgovini MEDUZZA.

Obiskovalec lahko registracijo za člana opravi preko spleta.

Ob registraciji v spletno trgovino kot član, pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo, ki si ga določi sam. Registracija je možna tudi med postopkom nakupa. V primeru izgube gesla, dodeli podjetje MEDUZZA novo geslo preko elektronskega naslova uporabnika.

 

Nakupovanje

Pri vsakem izdelku so navedeni naslednji podatki:

 • Ime in opis izdelka (do strani s podrobnim opisom posameznega izdelka dostopate s klikom na sliko izdelka ali ime izdelka, s klikom na lupo si lahko ogledate polno velikost)
 • Cena izdelka ter morebitna akcijska cena, brez DDV.
 • Vsebina izdelka je razvidna na fotografiji. Del izdelkov, ki jih je možno dobiti v škatli je prikazan.

Izdelke odlagate v nakupovalno košarico. Vsak trenutek lahko urejate stanje v vaši košarici (spreminjate količine, odstranjujete in dodajate izdelke).
Nakup zaključite s klikom na Zaključi nakup. Sistem vas vodi skozi naslednje korake:

 1. Naročilo. Pregledate lahko izbor izdelkov ter spremenite količino ali pa določen izdelek odstranite.
 2. Registracija uporabnika v primeru, da še niste registrirani oziroma prijavljeni. Lahko izberete tudi možnost »Hitri nakup«
 3. Izberete naslov za dostavo in naslov za račun. Če želite urediti obstoječi naslov za dostavo ali za račun, kliknite gumb Posodobi. Lahko dodate tudi nov naslov. Tukaj lahko tudi vnesete morebitne opombe k naročilu.
 4. Izberete način dostave in s tem tudi način plačila.
 5. Način plačila: Izbira se lahko med štirimi načini plačila: Plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo z Moneto ali plačilno kartico.

V primeru, da bi želeli katerega od korakov spremeniti, se lahko pomikate nazaj po nakupu s kliki na naslove posameznih korakov.
Nakup zaključite s pregledom vašega naročila in klikom na gumb »Oddaj naročilo« na koncu povzetka nakupa.
Vaše naročilo bo s tem oddano in odposlano v najkrajšem možnem času.

 

 

Naročilo

Po oddaji naročila prejmete potrdilo o naročilu na vaš e-naslov. Morebitne preklice naročil lahko v roku 1 ure od oddaje naročila sporočite na naš e-naslov ali pa nas pokličete. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da gre naročilo v obdelavo. Svoje naročilo si lahko ogledate v zavihku »Moj račun«.

 

Plačevanje

 • Bančno nakazilo (UPN nalog). Kupec opravi naročilo, nato se mu izpišejo podatki z računom za nakazilo denarja. Potrditveni e-mail s podatki za nakazilo prejme tudi v svoj e-poštni nabiralnik. Za sklic navedite številko računa. Takoj, ko bo nakazilo na našem računu, izdelke pošljemo na naveden naslov. Če sporočila ne prejmete, preverite mapo vsiljena pošta.
 • Po povzetju. Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo, na naslov plačnika.

 

Izdaja računa

MEDUZZA o naročenih artiklov kupcu izda račun v pdf formatu na e-naslov kupca. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

 

Dostava in dobavni roki

MEDUZZA spletna trgovina izvaja dostavo preko Pošte Slovenija in z lastno dostavo MEDUZZA.

Stroški pošiljanja ZNOTRAJ Slovenije so všteti v ceno. Dostava paketa je v roku 2-4 delovnih dni. Če želite hitrejšo dostavo, je potrebno doplačilo v vrednosti 3 € (samo znotraj Ljubljane), v času PON - PET, oz. nas lahko o možnostih hitrejše dostave kontaktirate na info@meduzza.si)

 

Kode za popust

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine MEDUZZA. Aktivno kodo najdete v elektronskem sporočilu MEDUZZA ali drugih medijih. Koda prinaša različne ugodnosti, od različnih darilc do popustov. Vsakršna koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v omejenem določenem roku, sicer je neveljavna.

Uporaba kode za popust:
• Izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. 
• Na zaključku blagajne v okence ''promocijska koda'' vpišete kodo za popust in kliknete gumb ''potrdi''.
• Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust. 
• Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.

 

Vračilo in zamenjava blaga

Podjetje MEDUZZA ne odgovarja če stranki posamezni artikli v darilu niso všeč, razen če je del darila poškodovan. Če je del darila poškodovan, ne da bi bil za to kriv potrošnik, ga vrne v roku 14 dni na svoje stroške. Vse ostale potencialne nepravilnosti oz. reklamacije skrbno rešujemo skupaj v sodelovanju s kupcem, za katerega poiščemo najugodnejšo rešitev.

Izdelek vrnite s priporočeno pošiljko in v enaki embalaži, kot ste ga prejeli, na naslov Primož Erjavec, Kitni vrh 2c, 1303 Zagradec. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

Obvezno priložite račun, saj brez tega ni osnove za vračilo kupnine in pripišite svoj TRR, na katerega vam lahko kupnino vrnemo. Po prejemu izdelka vam bomo v roku osmih delovnih dni vrnili kupnino za izdelek. Stroški poštnine se ne vračajo, razen v primeru upravičene reklamacije (na primer, če ste prejeli poškodovan izdelek).

 

Pravica do odstopa potrošnika od pogodbe

 • Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh podjetju na elektronski naslov (info@meduzza.si) ali po kakšnem drugem komunikacijskem kanalu nedvomno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.  
 • Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: Primož Erjavec, Kitni vrh 2c, 1303 Zagradec, Slovenija. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. 
 • Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. 
 • Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe. 
 • Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode.

 

Varstvo podatkov

Osebne podatke uporabnikov spletne trgovine www.meduzza.si varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Podatke hranimo in uporabljamo izključno za izpolnjevanje naročil in pošiljanje novic ter jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam.

Spletna stran www.meduzza.si  samodejno zbira izključno neosebne podatke o uporabi spletnega mesta, kot so obiskanost strani, dnevno število obiskovalcev, časovno obdobje, v katerem se obiskovalci zadržijo na spletni strani ipd. Spletno mesto uporablja Googlovo storitev »Google Analytics«, ki je namenjena spremljanju in analiziranju obiska spletnega mesta. Kot pomoč pri analizi obiskanosti strani uporablja piškotke, ki izdajo podatke o vaši uporabi spletnega mesta, vključno z vašim IP naslovom.

 

Pravno obvestilo 

Spletna trgovina www.meduzza.si  in vsi podatki na njej (fotografije, grafike, vsebine) so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru našega pisnega soglasja.

 

 


QR code

Recently Viewed

No products
Compare 0